вторник, 1 августа 2023 г.

Гарячі справи пана Катрушина: що робить начальник податківців під час війни на іспанському курорті Марбелья


На іспанському курорті Марбелья знайшовся Богдан Катрушин, колишній керівник Східного регіонального управління національної податкової служби. Ні, він там не збирає податки. Пан Катрушин – боєць батальйону «Іспанія», рота «Малага».

Тому що саме в цій досить недешевій курортній місцевості колишній податківець має скромну квартирку, куплену, очевидно, на доходи від свого іспанського бізнесу.

Богдан Катрушин, який до квітня 2022 року очолював Східне регіональне управління ДПС, зараз є співвласником іспанської компанії Sk Costs Capital Invest SL, зареєстрованої в місті Малага неподалік Марбельї.

22.06.2023-Картуш quriqqxideeierant

Співвласниками цього скромного бізнесу є дружина колишнього податкового службовця та ще кілька людей.

22.06.2023-Картуш

Що ж, як говорив вовк із відомого мультфільму – «Бог на допомогу». От тільки цікаво, звідки у колишнього державного службовця гроші на житло у Марбельї?

Тому що, як свідчать дані іспанських реєстрів, на компанію Sk Costs Capital Invest SL зареєстровано вісім квартир і вісім підсобних приміщень у цьому симпатичному іспанському будиночку:

22.06.2023-Картуш

Все-таки колишній податківець – це не тупий військком, який зареєстрував віллу в Марбельї на свою дружину, а позашляховик – на тещу (йдеться про військкома Одеської області полковника Євгена Борисова, майно якого теж відшукала УП там же, в Іспанії).

Катрушин розумніший – зареєстрував нажите непосильною працею на фірму, тобто створив хоча б якусь прокладку між собою та квартирами. До того ж, співвласником фірми став зовсім недавно, після звільнення з ДПС.

Щоправда, роз’їжджає Іспанією Катрушин на автомобілі дружини, що сам і підтверджує:

22.06.2023-Картуш

Але це вже у нас так заведено – у бідних, але чесних державних службовців – багаті дружини. Які дають іноді злиденному чоловікові покататися на гарній машині. Чоловік таки, не чужа людина. Та й працювала в Іспанії пані Людмила Катрушина, судячи з реєстру, з 2017 року, поки її чоловік працював до сьомого поту на благо України.

До речі, якщо ми вже говоримо про податкову службу, то Богдан Катрушин все ж таки є дійсним її працівником. Він виграв суд і поновився на посаді, з якої його звільнили.

10 квітня 2023 року Шостий апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення Київського окружного адміністративного суду, який поновив Катрушіна на посаді. З якої його звільнили 1 квітня 2022 року.

22.06.2023-Картуш

Тож «колишній» податківець зовсім не колишній, а чинний. І тепер держава заплатить йому всю належну за рік зарплатню, яку він не отримав унаслідок «незаконного звільнення». Ну буде чим борги сплатити за вимушені курортні канікули. А держава, як відомо, не збідніє.

Що ж, безглузді питання про те, як людина призивного віку перетнула кордон під час військового стану і вивезла з країни машину, ми ставити не будемо.

Для таких речей, наприклад, є військкоми на Одещині. Та й інших добрих людей у нас вистачає. Особливо якщо їх чимось зеленим розжалобити.

Ось так. Мораль цієї байки проста — ніякої моралі тут немає. Дивлячись на все це, згадуються слова Швондера – «це якась ганьба». А хто хоче втішитися – може подивитись новини у «Єдиному марафоні», де Україна вже закидала шапками Росію до Владивостока…

Джерело: https://from-ua.info/

Комментариев нет:

Отправить комментарий