пятница, 20 апреля 2012 г.

ГЕНПРОКУРОР ВИКТОР ПШОНКА: о персональной больнице для Тимошенко, и о том, что у следствия есть все прямые доказательства ее вины



Генеральный прокурор Украины Виктор Пшонка, сегодня, 20 апреля, будучи в Запорожье, где проходила совместная коллегия прокуратуры и милиции, по просьбе СМИ прокомментировал судебные дела и болезнь Юлии Тимошенко. ПРЯМАЯ РЕЧЬ.

ВИКТОР ПШОНКА: - Всім відомо, що друга справа по її зловживанням, коли вона керувала ЕЭСУ, завершена і зараз розглядається в суді. Вчора почався судовий процес. Рішення за судом. Думаю, що всі ті злочини, в яких фігурує Тимошенко, повинні бути розглянуті в суді…  У слідства, хто б що там не казав, хто б яку політику туди не вкручував,  є прямі докази виновності Тимошенко – розкрадання, зловживання, несплати податків. За це треба нести відповідальність. За все, що скоїли, треба відповідати. Не треба ховатися за якусь політику, за якісь інші причини, за тим, чого в дійсності немає. 
Щодо лікування Тимошенко. Конкретно. Ви знаєте медичну установу, вона була створена персонально для Тимошенко. Саме в установі, де вона відбуває покарання. Будь ласка, є рекомендації німецких і українських лікарів, ці рекомендації співпали щодо діагностики і реабілітації. Українські лікарі через Міністерство закордонних справ запросили німецких лікарів. Вони приїхали. Подивились цю медичну установу, дали позитивну характеристику щодо того, що там знаходиться і що там можна проходити цей реабілітаційний курс лікування… Хай проходить курс. Нема бажання.
«Хроники и комментарии»

Комментариев нет:

Отправить комментарий